EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

TWIJFELS!! ‘Genkie is geen topspeler”

Morgen staat de kraker op het programma tussen Genk en Club Brugge. Genk staat bovenaan de competitie en lijkt dus te beschikken over een selectie die kampioen kan gaan spelen. Al heersen er nog wel de nodige twijfels.

Analist Thomas Chatelle, die in 2002 zelf de titel mocht vieren met Genk, stelt zich bijvoorbeeld vragen bij de defensie van Racing. “Ik vind dat Genk te makkelijk doelpunten slikt. Ik ben niet helemaal overtuigd van het duo Dewaest-Aidoo en ook Vukovic kan mij niet bekoren. Een kampioenenploeg heeft een topschutter nodig, die hebben ze met Samatta. En een puntenpakker in doel. Maar Vukovic is voor mij geen topkeeper”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

facebook ZATERDAGAVOND!! Topper in de Pro League! Bookmaker wijst alvast de favoriet aan!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Tegen de kleinere clubs levert dat voorlopig geen problemen op. Met al het aanvallende geweld tussen de lijnen slaagt Genk er telkens wel in om minstens één doelpuntje meer te maken. Maar naar de Play-Offs toe kan dit toch gevaarlijk worden. “Of ze achterin sterk genoeg zijn om ook in de echte topmatchen overeind te blijven, zal nog blijken” aldus Chatelle.

Het bericht TWIJFELS!! ‘Genkie is geen topspeler” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TWIJFELS!! ‘Genkie is geen topspeler”

Morgen staat de kraker op het programma tussen Genk en Club Brugge. Genk staat bovenaan de competitie en lijkt dus te beschikken over een selectie die kampioen kan gaan spelen. Al heersen er nog wel de nodige twijfels.

Analist Thomas Chatelle, die in 2002 zelf de titel mocht vieren met Genk, stelt zich bijvoorbeeld vragen bij de defensie van Racing. “Ik vind dat Genk te makkelijk doelpunten slikt. Ik ben niet helemaal overtuigd van het duo Dewaest-Aidoo en ook Vukovic kan mij niet bekoren. Een kampioenenploeg heeft een topschutter nodig, die hebben ze met Samatta. En een puntenpakker in doel. Maar Vukovic is voor mij geen topkeeper”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

facebook ZATERDAGAVOND!! Topper in de Pro League! Bookmaker wijst alvast de favoriet aan!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Tegen de kleinere clubs levert dat voorlopig geen problemen op. Met al het aanvallende geweld tussen de lijnen slaagt Genk er telkens wel in om minstens één doelpuntje meer te maken. Maar naar de Play-Offs toe kan dit toch gevaarlijk worden. “Of ze achterin sterk genoeg zijn om ook in de echte topmatchen overeind te blijven, zal nog blijken” aldus Chatelle.

Het bericht TWIJFELS!! ‘Genkie is geen topspeler” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *