EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Trond Sollied: ‘We moeten smeerlappen binnen halen’

Trond Solied is sinds kort de nieuwe trainer van Lokeren. Hij werd vandaag voorgesteld als de opvolger van de ontslagen Peter Maes.

En Sollied was meteen goed voor enkele oneliners. Zo hintte hij onder meer op extra versterking tijdens de wintermercato. “Momenteel zie ik een heel brave groep, maar we moeten ook enkele smeerlappen hebben. Dat mis ik een beetje. Het grootste probleem is dat we geen doelpunten maken. Daar moeten we veel tijd in steken. Ik moet doelpuntenmakers maken”, werd hij geciteerd door Sporza.

facebook ZATERDAGAVOND!! Topper in de Pro League! Bookmaker wijst alvast de favoriet aan!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

In ieder geval weet Sollied wat hem te doen staat bij de Waaslanders: de degradatie koste wat kost voorkomen. “Lokeren is een club voor eerste klasse. Niemand wil dat de club zakt. In eerste klasse blijven moet mijn trofee worden.”

Het bericht Trond Sollied: ‘We moeten smeerlappen binnen halen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trond Sollied: ‘We moeten smeerlappen binnen halen’

Trond Solied is sinds kort de nieuwe trainer van Lokeren. Hij werd vandaag voorgesteld als de opvolger van de ontslagen Peter Maes.

En Sollied was meteen goed voor enkele oneliners. Zo hintte hij onder meer op extra versterking tijdens de wintermercato. “Momenteel zie ik een heel brave groep, maar we moeten ook enkele smeerlappen hebben. Dat mis ik een beetje. Het grootste probleem is dat we geen doelpunten maken. Daar moeten we veel tijd in steken. Ik moet doelpuntenmakers maken”, werd hij geciteerd door Sporza.

facebook ZATERDAGAVOND!! Topper in de Pro League! Bookmaker wijst alvast de favoriet aan!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

In ieder geval weet Sollied wat hem te doen staat bij de Waaslanders: de degradatie koste wat kost voorkomen. “Lokeren is een club voor eerste klasse. Niemand wil dat de club zakt. In eerste klasse blijven moet mijn trofee worden.”

Het bericht Trond Sollied: ‘We moeten smeerlappen binnen halen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *