EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Hein Vanhaezebrouck laat zich uit over mogelijk ontslag

De kritiek op Anderlecht is dit seizoen groot. Ook de trainer Hein Vanhaezebrouck moet eraan geloven.

En dus werd Vanhaezebrouck op zijn persconferentie achteraf onvermijdelijk gevraagd naar een mogelijk ontslag. Maar de trainer heeft vertrouwen in zijn positie. “Uiteraard wijst men naar de coach. Voor mij geen probleem, ik ben deel van de groep en het is ook mijn verantwoordelijkheid als we geen niveau halen. Of het niet beter zou gaan met een andere coach? Nee, dat gevoel heb ik niet, nee”, werd hij geciteerd door Het Nieuwsblad.

facebook ZATERDAGAVOND!! Topper in de Pro League! Bookmaker wijst alvast de favoriet aan!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Vanhaezebrouck heeft wel het excuus dat de kwaliteit van zijn spelersgroep veel te matig. Hij is er dan ook van overtuigd dat alles beter zou gaan met enkele gerichte versterkingen. “Of één of twee nieuwkomers de zaken beter zouden maken? Ja. Sowieso. Dat was eigenlijk al de perceptie voor 1 september”, lijkt hij te sneren naar het werk van TD Luc Devroe.

Het bericht Hein Vanhaezebrouck laat zich uit over mogelijk ontslag verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *