EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

BREAKING: Vader Olivier Deschacht wil Lokeren kopen

De vader van Oliver Deschacht wil Sporting Lokeren gaan kopen en zijn zoon directeur maken.

Er zijn wel enkele voorwaarden. Zo moet de club in eerste blijven en ook de prijs is uiteraard belangrijk. “Lokeren moet in eerste klasse blijven. Anders beginnen we er niet aan. Het moet ook betaalbaar blijven. Wij leggen geen 20 miljoen euro op tafel. Ik ben benieuwd naar de prijs die het studiebureau er eerstdaags op plakt”, aldus Deschacht senior.

facebook ZATERDAGAVOND!! Topper in de Pro League! Bookmaker wijst alvast de favoriet aan!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Daarnaast wordt er in het project ook een belangrijke rol weggelegd voor Olivier zelf. “Zelf heb ik geen ambitie om de club te gaan besturen. Voorzitter worden is meer iets voor Glenn (Janssens, één van de andere ondernemers, red.). Neen, ik zou het voor Olivier doen. Om hem aan een vaste job te helpen na zijn carrière. Hij zou bij Lokeren technisch directeur of manager kunnen worden. We hebben daar al over gebabbeld, hij ziet zoiets wel zitten.”

Het bericht BREAKING: Vader Olivier Deschacht wil Lokeren kopen verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *