EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

BREAKING!! Opnieuw zware klap voor Kevin De Bruyne!

Manchester City speelde gisteren met Kevin de Bruyne in de League Cup tegen Fulham. De Rode Duivel moest in de tweede helft vroegtijdig van het veld met een blessure. Naar verluidt heeft hij een nieuwe blessure aan de knie opgelopen.

KDB was nog maar net terug van een knieblessure en startte in de basis tegen Fulham. De Rode Duivel speelde een meer dan behoorlijke wedstrijd maar kwam in de tweede helft in botsing met verdediger Timothy Fosu-Mensah. Coach Pep Guardiola nam geen risico’s en haalde zijn poulain meteen naar de kant, De Bruyne verliet het veld met een pijnlijke grimas op het gezicht.

facebook ZATERDAGANAVOND!! Topper in de Pro League! Bookmaker wijst alvast de favoriet aan!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Even werd nog gehoopt dat het om een lichte kwetsuur zou gaan, maar de schade blijkt toch behoorlijk. Uit de eerste onderzoeken blijkt namelijk dat de Belg een maand, wellicht zes weken aan de kant staat. Dat bevestigt zijn entourage tegenover het doorgaans betrouwbare The Telegraph. Hierdoor mist hij onder meer de derby van Manchester en de Nations League-wedstrijden met de Rode Duivels tegen IJsland en Zwitserland.

Het bericht BREAKING!! Opnieuw zware klap voor Kevin De Bruyne! verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *