EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Sergio Ramos deelt tikt uit! “Courtois is nutteloos” (WTF!!!)

Real Madrid kreeg afgelopen een flink pak slaag bij Barcelona (5-1). Na die wedstrijd werd de trainer ontslagen. Nu blijkt ook de sfeer in de kleedkamer om te snijden te zijn.

Aanvoerder Sergio Ramos is immers onder vuur te komen liggen na een ‘foutje’ op de sociale media. Via zijn officiële account had de Spanjaard een Instagram-post leuk gevonden van één van zijn fan-accounts. In die post wordt zowat de hele ploeg onder vuur genomen behalve Ramos zelf en Marcelo. “Waarom is Courtois onze doelman? Hij is nutteloos”, klinkt het onder meer. Of: “Ons middenveld bestaat niet”, “Varane weet sinds het WK niet meer wat hij moet doen”, … .

De like van Ramos werd niet veel later verwijderd, maar ondertussen waren al de nodige screenshots genomen en daar komt uiteraard heel wat kritiek op. De aanvoerder van Real is echter niet de eerste voetballer die in dergelijk parket komt te zitten. Zo deed Antonio Valencia bij Manchester United hetzelfde met een bericht over het mogelijke ontslag van José Mourinho. De winger verklaarde achteraf dat hij het bericht niet eens gelezen had.

facebook VANAVOND!! Topper in de Pro League! Bookmaker wijst alvast de favoriet aan!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Ook onze Thomas Meunier kreeg de aanhang van PSG over zich heen toen hij vorig seizoen een foto van een tifo van aartsvijand Olympique Marseille leuk vond. De rechtsback gaf toe dat hij de foto bewust had geliked en dat hij in Europese wedstrijden gewoonweg alle Franse ploegen steunt.

Het bericht Sergio Ramos deelt tikt uit! “Courtois is nutteloos” (WTF!!!) verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *