EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Real Madrid zet alles op Eden Hazard: ‘Topspeler stelt voorwaarde aan de koninklijke’

Real Madrid is bereid om ver te gaan om de selectie een boost te geven met de komst van Eden Hazard. De Rode Duivel werd na het WK bijna dagelijks gelinkt aan een overstap naar het Estadio Santiago Bernabeu en er was ook contact tussen de club en zijn entourage. Een concreet bod zou er echter nooit gedaan zijn. Maar daar komt op korte termijn mogelijk verandering in. Journalist Eduardo Inda, directeur van het medium OK Diario, meldt dat Real een nieuw offensief op de Belg voorbereid. Zo zou de club komende winter al willen toeslaan, al lijkt een zomertransfer veel realistischer.

facebook VANAVOND!! Topper in de Pro League! Bookmaker wijst alvast de favoriet aan!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Hazard heeft er van zijn kant nooit een geheim van gemaakt dat Real zijn droomclub is. Maar volgens Inda stelde hij wel een duidelijke voorwaarde: zo mag de club niet voor Antonio Conte als nieuwe trainer gaan. De gesprekken met de Italiaan werden maandag ook stopgezet, al schrijft AS dat deze piste wel nog warm wordt gehouden. Hazard zat vorig seizoen echter te vaak in het keurslijf en kon zich bij Chelsea amper uitleven in aanvallend opzicht, daarom dat hij een nieuwe samenwerking met Conte niet ziet zitten.

Het bericht Real Madrid zet alles op Eden Hazard: ‘Topspeler stelt voorwaarde aan de koninklijke’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *