Ivan Leko: ‘Ruud Vormer niet enkel uit de ploeg door mindere vorm’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Ruud Vormer moest gisteren in het duel tegen Sint-Truiden sinds lange tijd plaatsnemen op de reservebank. De Nederlandse international kent inderdaad een mindere vorm en ook de frisheid ontbreekt wat. Dat bevestigde trainer Leko. “Wanneer je alles speelt, is het normaal dat je soms wat minder fris bent. Soms moet je wat rust nemen en dan komt er een kans voor iemand die misschien iets frisser is en meer energie geeft.”

facebook VANAVOND!! Topper in de Pro League! Bookmaker wijst alvast de favoriet aan!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Maar Vormer telt momenteel al vier gele kaarten in de Jupiler Pro League. Als de Gouden Schoen nog een gele plak pakte tegen KV Oostende moest hij de levensbelangrijke topper tegen RC Genk missen komend weekend. “Dat hij gisteren niet startte, was dus ook deels uit voorzorg,” schrijft de krant.

Het bericht Ivan Leko: ‘Ruud Vormer niet enkel uit de ploeg door mindere vorm’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!