EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Bongonda: “Onze situatie is vergelijkbaar met die van Real” – Voetbalkrant


Voetbalkrant

Bongonda: "Onze situatie is vergelijkbaar met die van Real"
Voetbalkrant
"Onder de huidige omstandigheden zeggen dat we gaan winnen, zou niet geloofwaardig zijn. Weet je, het Zulte Waregem dat ik kende – zelfs na mijn vertrek – kon iederéén kloppen. Dat gevoel heb ik nu niet. Het is frustrerend, maar we moeten hier samen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bongonda: “Onze situatie is vergelijkbaar met die van Real” – Voetbalkrant


Voetbalkrant

Bongonda: "Onze situatie is vergelijkbaar met die van Real"
Voetbalkrant
"Onder de huidige omstandigheden zeggen dat we gaan winnen, zou niet geloofwaardig zijn. Weet je, het Zulte Waregem dat ik kende – zelfs na mijn vertrek – kon iederéén kloppen. Dat gevoel heb ik nu niet. Het is frustrerend, maar we moeten hier samen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *