Bongonda: “Onze situatie is vergelijkbaar met die van Real” – Voetbalkrant

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!


Voetbalkrant

Bongonda: "Onze situatie is vergelijkbaar met die van Real"
Voetbalkrant
"Onder de huidige omstandigheden zeggen dat we gaan winnen, zou niet geloofwaardig zijn. Weet je, het Zulte Waregem dat ik kende – zelfs na mijn vertrek – kon iederéén kloppen. Dat gevoel heb ik nu niet. Het is frustrerend, maar we moeten hier samenLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Bongonda: “Onze situatie is vergelijkbaar met die van Real” – Voetbalkrant

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!


Voetbalkrant

Bongonda: "Onze situatie is vergelijkbaar met die van Real"
Voetbalkrant
"Onder de huidige omstandigheden zeggen dat we gaan winnen, zou niet geloofwaardig zijn. Weet je, het Zulte Waregem dat ik kende – zelfs na mijn vertrek – kon iederéén kloppen. Dat gevoel heb ik nu niet. Het is frustrerend, maar we moeten hier samenLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!