EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

VANAVOND VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!!

Ook vandaag staan er weer wedstrijden op het programma in de Pro en Proximus League. Zo spelen Club Brugge en Oostende vanavond tegen elkaar. Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Breng dan eens een bezoekje aan het wedkantoor van Unibet.BE. Zij hebben momenteel een leuke bonus lopen. Wanneer je nu als Belg vrijblijvend een accountje bij ze aanmaakt dan geven ze je maar liefst een 200% welkomstbonus tot 80 euro kado. Dit wil zeggen: Stort bijvoorbeeld 40 euro en speel dan met 120 euro!! Een leuke manier om te beginnen natuurlijk. Klik nu hier om als Belg een account aan te maken en zet je voetbalverstand om in winstgevende voorspellingen!

De notering van Unibet voor deze wedstrijd zijn als volgt:

  • Club Brugge wint: 1,33
  • Gelijkspel: 5,50
  • Oostende wint: 8,50

Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspelletje en hier je 80 euro bonus op willen inzetten? dan zou je zomaar 80 x 5,50= 440,00 kunnen winnen! En dit met je 80 euro bonusgeld! Klik nu hier om je in te schrijven en profiteer van deze buitenkans!! Je kun de wedstrijd ook LIVE bekijken via Unibet. Zij hebben de rechten om een stream van deze wedstrijd rechtstreeks uit te zenden via de website!

Het bericht VANAVOND VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *