BREAKING: ‘Nederlander genoemd als nieuwe trainer van Club Brugge’

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Volgens het medium Transfermarketweb is Jaap Stam in beeld om de nieuwe trainer te worden van Club Brugge. De kale oefenmeester zou Ivan Leko moeten opvolgen bij de Belgische club, waar onder meer Ruud Vormer ook actief is. Op dit moment is Leko nog actief, maar hij werd deze week aangehouden voor verhoor in de Belgische zaak rond matchfixing en fraude.

Leko dreigt hiervoor geslachtofferd te worden en dat zou een vacature betekenen. Stam was de voorbije twee seizoenen manager van het Engelse Reading, maar daar werd hij ontslagen na een teleurstellende reeks. Sindsdien is hij clubloos

Het bericht BREAKING: ‘Nederlander genoemd als nieuwe trainer van Club Brugge’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!