Eden Hazard heeft duidelijk verzoek voor Martinez

Maandag trappen de Rode Duivels af in hun eerste WK-duel tegen Panama. Sterspeler Eden Hazard heeft een duidelijk verzoek richting de bondscoach Roberto Martinez. Het gaat om de tactiek die gehanteerd moet gaan worden.

facebook MAANDAG BELGIE – PANAMA!!: PAK MAAR LIEFST 10X JE INZET WANNEER BELGIE WINT!! STORT 5 en PAK 50 EURO!! (SPECIAAL VOOR BELGEN!) facebook

Het viel de voorbije weken meermaals op: De Bruyne en Martinez die onder hun tweetjes nadrukkelijk overlegden. De precieze inhoud van die gesprekken kennen we niet, maar het is duidelijk dat KDB sinds zijn kritiek na de wedstrijd tegen Mexico meer inspraak heeft gekregen in de tactische keuzes. “De Bruyne voelt zich in zijn sas als het verlengstuk van de coach – zo is hij het gewend onder Pep Guardiola, en zo wil hij ook functioneren bij de Rode Duivels”, schrijft Stephan Keygnaert, chef voetbal van het Het Laatste Nieuws.

Bij Hazard ging het er dan weer compleet anders aan toe. Hij had naar verluidt slechts één verzoek en dat heeft de bondscoach ook ingewilligd. “Hazard vraagt Martínez offensieve vrijheid – “Not too much tactics, please” – en zoveel mogelijk verantwoordelijkheid met de bal”, aldus Keygnaert.

Het bericht Eden Hazard heeft duidelijk verzoek voor Martinez verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.