‘Club Brugge wil stevig uitpakken met Speler van het Jaar’

Landskampioen Club Brugge wil stevig uitpakken met de komst van een Speler van het Jaar. Blauw-Zwart zou zijn oog hebben laten vallen op Percy Tau. Een 24-jarige pocketspits, die ook op de flanken uit de voeten kan, speelt momenteel in eigen land voor Mamelodi Sundowns en werd afgelopen seizoen verkozen tot ‘Speler van het Jaar’ in de Zuid-Afrikaanse competitie. Bovendien is hij een vaste international bij Bafana Bafana.

facebook MAANDAG BELGIE – PANAMA!!: PAK MAAR LIEFST 10X JE INZET WANNEER BELGIE WINT!! STORT 5 en PAK 50 EURO!! (SPECIAAL VOOR BELGEN!) facebook

De prestaties van Tau hebben de interesse van nog meer ploegen gelokt, waaronder enkele Premier League-clubs. Volgens Soccer Laduma wordt Brighton and Hove Albion de grootste concurrent. Maar Club heeft een enorm voordeel ten opzichte van de Engelsen. Tau voldoet immers nog niet aan alle voorwaarden om aan een werkvergunning te geraken in Engeland en zou dus nog niet in de Premier League kunnen aantreden.

Volgens bovengenoemde bron zou Club al gepolst hebben naar de voorwaarden en volgt weldra een officieel bod. Sundowns zou zich er alvast bij hebben neergelegd dat de sterspeler vertrekt, maar wil desondanks boter bij de vis. Zo zou de club zo’n 3.5 miljoen euro verlengen.

Het bericht ‘Club Brugge wil stevig uitpakken met Speler van het Jaar’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.