België-Panama onder leiding van 39-jarige Zimbabwaan

De scheidsrechter voor het duel Belgie – Panama is zojuist bekendgemaakt. Zo zal de Zimbabwaan Janny Sikazwe de wedstrijd in goede banen moeten leiden. Deze 39-jarige ref mag voor het eerste fluiten op het wereldkampioenschap, maar deed elders wel al ervaring op. Zijn grootste wedstrijden tot dusver waren de finale van het WK voor clubs én de finale van de Africa Cup.

facebook MAANDAG BELGIE – PANAMA!!: PAK MAAR LIEFST 10X JE INZET WANNEER BELGIE WINT!! STORT 5 en PAK 50 EURO!! (SPECIAAL VOOR BELGEN!) facebook

Sikazwe als een scheidsrechter die veel laat doorspelen en enkel ingrijpt wanneer het echt nodig is. Een voordeel dus voor de Belgen, die op die manier een hoger tempo kunnen ontwikkelen. Opvallend is dat zijn assistenten allemaal een andere nationaliteit hebben.

Het bericht België-Panama onder leiding van 39-jarige Zimbabwaan verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.