WK NIEUWS: Roberto Martinez heeft nieuws over Vermaelen en Kompany

Aanstaande maandag spelen De Rode Duivels hun eerste wedstrijd op het WK in Rusland tegen Panama. Twijfelgevallen zijn nog de verdedigers Thomas Vermaelen en Vincent Kompany.

Beide verdedigers reisden immers naar Rusland af met grote vraagtekens achter hun fysieke paraatheid. Indien één van de twee maandag niet fit blijkt te zijn, neemt Laurent Ciman het plaatsje in de selectie in. “Ze boeken vooruitgang. Ze zijn in het hotel gebleven om individueel te werken. Pas 24 uur voor de match tegen Panama hakken we de knoop door. Tot dan zullen ze niet met de groep trainen”, vertelde bondscoach Roberto Martinez donderdag tegenover Sporza.

Maar wie straks ook afvalt, voor hem is het WK onverbiddelijk voorbij. “Als de hele groep klaar is en de laatste 23 bepaald zijn, zal Laurent Ciman of de geblesseerde speler die afvalt terugkeren naar zijn club”, is Martinez duidelijk.

Het bericht WK NIEUWS: Roberto Martinez heeft nieuws over Vermaelen en Kompany verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.