‘RSC Anderlecht krijgt onverwacht bod van 7 miljoen euro binnen’

Afgelopen seizoen verhuurde Anderlecht Isaac Kiese Thelin uit aan Waasland-Beveren en daar presteerde hij naar behoren. Een terugkeer is dus gewenst voor Paars/Wit maar het is de vraag of het daar wel van komt.

De prestaties van de Zweed op de Freethiel hebben immers ook de aandacht van andere clubs getrokken, onder meer Bologna. Maar volgens Expressen heeft Paars-Wit nu ook een bod binnengekregen van het Chinese Beijing Guoan. Dat zou maar liefst 7 miljoen euro op tafel willen leggen, terwijl voor Thelin zelf een jaarsalaris van 2 miljoen klaarligt. De spits houdt voorlopig echter de boot nog af en wil pas na het WK over zijn toekomst beslissen.

Het bericht ‘RSC Anderlecht krijgt onverwacht bod van 7 miljoen euro binnen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.