Kevin de Bruyne pakt ploegmaat zwaar aan op training: “Dit is toch op het randje”

Maandag staat de eerste wedstrijd op het programma voor de Rode Duivels op het WK in Rusland tegen Panama. Gisteren was er een open training en was er een incident te aanschouwen. Namelijk dat Kevin de Bruyne wel erg hadr doorging op Adnan Januzaj.

De spelmaker van Manchester City zette op een bepaald moment een bijzonder stevige tackle in op de winger van Real Sociedad. Januzaj moest even bekomen en kon daarna toch verder, maar de toon was gezet. “Er stond nog een rekening open denk ik als ik dit zie. Dit is toch al net over het randje. Je ziet ook niemand reageren, misschien lost hij iets op voor anderen”, stelde analist Geert De Vlieger bij Villa Sporza.

Volgens Marc Degryse wou KDB met zijn zware ingreep een signaal versturen. “Het is natuurlijk De Bruyne, die kan zich wat meer permitteren. En Januzaj is een speler die graag provoceert, uitdaagt. Hij is ook nog een jonge speler. Misschien heeft De Bruyne daar een teken willen geven van: ‘jongen speel een beetje sneller die bal en doe eens normaal’. Maar het was toch een risicovolle tackle, dit gaat hij niet doen met een basisspeler.”

Het bericht Kevin de Bruyne pakt ploegmaat zwaar aan op training: “Dit is toch op het randje” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.