Toby Alderweireld ziet verschil tussen Marc Wilmots en Roberto Martinez

Van bondscoach Roberto Martinez wordt verwacht dat hij het beter zal moeten doen als zijn voorganger Marc Wilmots. Dit betekend dus dat de halve finales van het WK gehaald zullen moeten worden.

Wilmots kreeg tonnen kritiek de afgelopen jaren, maar met een kwartfinale in 2014 deed hij het goed. Toby Alderweireld is dan ook niet al te kritisch voor de ex-bondscoach. “Goh… Wilmots heeft ook goéie dingen gedaan. Hij bracht de eenheid terug in de nationale ploeg én in het land. Tactisch konden sommige dingen anders, maar achteraf was het besef er dat wij als spelersgroep meer hadden kunnen doen”, zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

De spelers zijn ondertussen een stuk volwassener geworden en de aanpak van Martinez is heel anders dan die van Wilmots.

“Ik denk dat het met de leeftijd van de spelers te maken heeft. Met het respect dat er was voor de carrière van Marc Wilmots. Je mag niet alles in zijn schoenen schuiven, ‘t is gewoon dat de aanpak anders was – iedereen gelooft nu oprecht in de aanpak van Martínez.”

Het bericht Toby Alderweireld ziet verschil tussen Marc Wilmots en Roberto Martinez verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.