Kevin De Bruyne helpt misverstand over Eden Hazard uit de wereld

Over een aantal dagen speelt Belgie zijn eerste wedstrijd op het WK in Rusland. De grote mannen bij de Rode Duivels zijn Kevin de Bruyne en Eden Hazard. De voorbije jaren maakten velen zich echter zorgen over het functioneren van de twee vedetten, van wie vaak gezegd wordt dat ze elkaar onvoldoende aanvullen.

“Ik ben daar totaal niet mee bezig. Natuurlijk gaat dat. Wij kennen elkaar al sinds we 16 zijn. We hebben altijd samen bij de nationale ploeg gezeten”, is De Bruyne echter duidelijk in Genie in Manchester. “Ik weet niet waarom mensen dat denken. Misschien omdat we allebei aanvallende middenvelders zijn, maar ik speel uiteindelijk toch lager. Iedereen vergelijkt onze statistieken. Wie scoort meer? Maar dat maakt niet uit. Het belangrijkste is dat we matchen winnen.”

facebook BELGEN OPGELET!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

“We doen het allebei goed bij onze club en komen goed overeen. Eden is altijd heel relaxed en speels. Tegen mij is dat niet anders. Als mens hebben we veel respect voor elkaar. We horen elkaar niet veel buiten de nationale ploeg. Hij heeft ook drie kinderen en een druk schema. En we wonen in een andere stad. Maar bij de nationale ploeg klikt het.”

Het bericht Kevin De Bruyne helpt misverstand over Eden Hazard uit de wereld verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.