Jose Mourinho schat WK-kansen Rode Duivels in

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

José Mourinho zal tijdens het WK actief zijn als analist op de Russische televisie. Hij zal prognoses gaan verzorgen.

Mourinho komt uiteindelijk bij een finale tussen zijn geboorteland Portugal, en Argentinië uit. Cristiano Ronaldo tegen aartsrivaal Lionel Messi, dus. The Special One voorspelt dat de finale uitloopt op penalty’s. “Elf spelers van beiden hebben een penalty genomen. Daarna is Messi weer aan de beurt, en de andere is voor Ronaldo. De rest laat ik aan jullie”, lacht Mourinho.

De Rode Duivels gaan naar zijn voorspelling het onderspit delven in de kwartfinale, tegen Duitsland. Verder is het verrassend dat hij denkt dat Australië van Bert van Marwijk en Mark van Bommel tweede gaat worden in hun poule, achter Frankrijk, en vóór Peru en Denemarken. In de achtste finale is Argentinië echter te sterk, denkt Mourinho.

Het bericht Jose Mourinho schat WK-kansen Rode Duivels in verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.