Nicolas Lombaerts haalt uit naar bondscoach Roberto Martinez

KV Oostende-verdediger Nicolas Lombaerts moet het WK in Rusland aan zich voorbij laten gaan. Hij is namelijk niet geselecteerd door de bondcoach Roberto Martinez.

De linksvoetige centrale verdediger was al een tijd uit beeld bij de Rode Duivels. Maar toch. “Het doet wel pijn”, geeft Lombaerts toe in Het Nieuwsblad. “Ik wist wel: 33 jaar, dat wordt kantje boord. Maar het steekt. Omdat het in Rusland is, maar vooral omdat ik er niet bij ben. Mocht het elders zijn geweest, had ik het slechts een klein beetje minder erg gevonden.”

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

“Ik heb nooit helemaal in de bovenste schuif van Martinez gelegen. Al vanaf dag één hoorde ik het donderen in Keulen. Ik zat meteen in de tribune.”

“Ik speelde vervolgens meer bij Zenit St-Petersburg, terwijl me net een gebrek aan speeltijd werd verweten, maar toch zat ik weer in de tribune. Dat was een teken aan de wand. Ik wist dat het moeilijk zou worden, waar ik ook speelde. Als een trainer het niet voor je heeft, dan is dat zo, hé.”

Het bericht Nicolas Lombaerts haalt uit naar bondscoach Roberto Martinez verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.