De Rode Duivels krijgen serieuze waarschuwing uit Tunesië

De Rode Duivels zitten in een poule met Panana, Tunesie en Engeland. Lange tijd werd gedacht dat de eerste twee tegenstander te doen zouden zijn maar Tunesie lijkt toch een geduchtere tegenstander te zijn dan eerder gedacht.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Vorig weekend maakten zij het Spanje nog bijzonder lastig, pas in de slotfase gingen ze met 0-1 onderuit. “Ik ben ervan overtuigd dat we ook de grote landen kunnen kloppen. Zeker na onze prestatie tegen Spanje zaterdag”, stelde bondscoach Nabil Maaloul vandaag op een persconferentie.

Want Tunesië mikt hoog op het WK. “We hopen dat we onze historische droom kunnen realiseren en de achtste finale kunnen halen. We zijn van niemand bang”, waarschuwt hij de Belgen al. België en Tunesië treffen elkaar in hun tweede wedstrijd, op 23 juni.

Het bericht De Rode Duivels krijgen serieuze waarschuwing uit Tunesië verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.