BREAKING: Brazilië en Argentinië geloven in stunt: “België grote favoriet voor het WK”

Zal het dan echt gaan gebeuren? Dat de Rode Duivels aan het eind van het WK met de grote beker in de hand staan? Brazilie is de grote favoriet om het WK te winnen, maar ook daar vrezen ze de Rode Duivels. Dat zegt Wamberto, voormalig speler van Standard Luik.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

“Ik ben momenteel in mijn thuisland Brazilië. Wel: iédereen spreekt hier over België. We zien jullie echt als een grote favoriet voor het WK”, zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

De Argentijn Hernan Losada schat België zelfs hoger in dan Argentinië. “België heeft alleszins meer kans om het WK te winnen dan mijn Argentinië. Een aantal spelers hebben niet veel gespeeld en beginnen daarom fris aan het toernooi. Lukaku, De Bruyne en Hazard zitten dan weer in de vorm van hun leven.”

Het bericht BREAKING: Brazilië en Argentinië geloven in stunt: “België grote favoriet voor het WK” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.