OPVALLEND: Roberto Martinez reageert op blessure Eden Hazard en schat WK-kansen (klein) in

Roberto Martinez kende met zijn Rode Duivels een uitstekende generale in aanloop naar het WK in Rusland. Na afloop kwam de Spaanse oefenmeester terug op enkele bepalende onderwerpen.

Hoe het gesteld is met de blessure van Hazard bijvoorbeeld: “Hij is oké. Eden had een trap tegen zijn been gekregen, maar niets om ons zorgen over te maken. (enthousiast) Ik heb echt genoten van zijn prestatie. In een iets centralere rol dan anders, maar daar kon hij draaien en dribbelde hoe hij wilde.” Noteerde HLN.

Martinez gaat met vertrouwen naar het WK, maar té enthousiast wordt hij niet: “Deze oefeninterlands hebben aangetoond dat we klaar zijn om naar Rusland te gaan, maar we zullen pas na die drie groepsduels weten hoe ver we kunnen geraken. We zijn klaar voor het WK. Voor de eerste wedstrijd tegen Panama: honderd procent. (lacht) Om het WK te winnen: nul procent.”

Het bericht OPVALLEND: Roberto Martinez reageert op blessure Eden Hazard en schat WK-kansen (klein) in verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.