Aleksandar Mitrovic onder indruk van Rode Duivel: “Wat een beest”

Aleksandar Mitrovic was deze winter dichtbij een terugkeer bij Anderlecht. Toch kwam het er niet van. Momenteel bereid hij zich met Servie voor op het naderende WK in Rusland. Hij lijkt in een prima vorm.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Toch is het nog maar de vraag of Servië ver zal geraken in een groep met topfavoriet Brazilië, Zwitserland en Costa Rica. Een echte wereldploeg heeft het land niet bepaald. In tegenstelling tot de Rode Duivels, die Mitrovic erg hoog inschat. Vooral dan mede-spits Romelu Lukaku. “‘Hij is een beest en heeft een uitstekende mentaliteit. We kennen mekaar een beetje. Voor mij hoort hij bij de beste spitsen ter wereld, dat heb ik hem trouwens al gezegd. Op zo een jonge leeftijd dergelijke statistieken neerzetten”, klinkt het bij Sport/Voetbalmagazine..

Mitrovic acht de ster van Manchester United zelfs in staat om in Rusland met de topschutterstitel aan de slag te gaan. “Alle gekheid op een stokje: ik zie Lukaku daar echt wel toe in staat. Op je 25e al topschutter aller tijden zijn van je land, dat is werkelijk fenomenaal. Hij krijgt nog altijd kritiek in België, maar dat is omdat hij de standaard zelf zo hoog heeft gelegd.”

Het bericht Aleksandar Mitrovic onder indruk van Rode Duivel: “Wat een beest” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.