Herrie in kleedkamer RSCA: “De nieuwkomers schrokken ervan”facebook VOETBALWEDDEN? STORT €40 EN SPEEL MET €120 BIJ UNIBET! REGISTREER JE HIER!! facebook

Het draait dit seizoen voor geen meter bij Anderlecht en dit heeft ook zijn weerslag in de kleedkamer van de Brusselaars. Er zou verdeeldheid zijn binnen de groep.

facebook BONUS! €80 euro voetbalwedden bij Unibet! Schrijf je hier vrijblijvend in!

Dat heeft voor een deel met coach Hein Vanhaezebrouck te maken. Die zette met zijn kritische uitspraken en tactische keuzes een aantal spelers (Teodorczyk, Bruno, Obradovic, …) buiten de groep. “De geviseerde jongens voelen zich niets waard onder Vanhaezebrouck. Daardoor ontstaat er een gevaarlijke situatie, want de ‘ontevredenen’ steken elkaar aan in hun mening over de coach en voelen zich gesterkt omdat hun groep groeit. Sommigen zitten al zo ver verstrikt in hun eigen ideeën dat ze denken dat de hele kleedkamer het geloof in Hein is verloren”, schrijft Het Nieuwsblad.

Dat laatste wordt weliswaar ontkend door heel wat andere spelers, maar rond de verdeeldheid binnen de groep kan niemand nog heen. “De groep splitst zich dus meer en meer op in twee delen. Maar nog meer dan ooit is het in de vestiaire van Anderlecht ieder voor zich. Verschillende nieuwe spelers zijn dit seizoen – ook vóór de intrede van Vanhaezebrouck was dat al zo – geschrokken van de zwakke groepsgeest. Nergens denken de spelers meer aan hun eigen hachje dan op Neerpede, klinkt het”, is de pijnlijke conclusie van HNB.

Het bericht Herrie in kleedkamer RSCA: “De nieuwkomers schrokken ervan” verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook DIT SEIZOEN!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET!!! SCHRIJF JE HIER IN!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

TIP: STORT €40 speel met €120!

FOLLOW ONS OP TWITTER!