EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Dury scherp voor organisatie beker: “Compleet verkeerd. Het is spijtig dat er niet genoeg over nagedacht wordt”

KV Oostende en Zulte Waregem nemen het komend weekend tegen elkaar op in de finale van de Croky Cup. Beide subtoppers gaan vol voor de eindzege, maar Francky Dury stelt zich toch vragen bij de mensen die verantwoordelijk zijn voor het bedenken van het bekerformat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dury scherp voor organisatie beker: “Compleet verkeerd. Het is spijtig dat er niet genoeg over nagedacht wordt”

KV Oostende en Zulte Waregem nemen het komend weekend tegen elkaar op in de finale van de Croky Cup. Beide subtoppers gaan vol voor de eindzege, maar Francky Dury stelt zich toch vragen bij de mensen die verantwoordelijk zijn voor het bedenken van het bekerformat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *