Vetokele: “Daarom koos ik toen voor Zulte Waregem en niet voor STVV” – VoetbalNieuws.be

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!


VoetbalNieuws.be

Vetokele: "Daarom koos ik toen voor Zulte Waregem en niet voor STVV"
VoetbalNieuws.be
"Ik heb in de zomer beslist om niet te komen omdat ik al in vergevorderde onderhandelingen met Zulte Waregem was. Ik had daar destijds een heel goed gevoel bij en ik denk dat mijn keuze toen ook de juiste was. Kijk maar naar het klassement. Maar bon …
STVV-spits wijdt mislukking aan fysical coach CharltonVoetbal Belgiƫ: Belgisch en internationaal voetbalnieuws, transfers, video, voetbalshop en reportages (persbericht)

alle 3 nieuwsartikelen »Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!