EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Geruchten linken Deschacht aan nieuwe club, maar: “Al veertien dagen geen contact meer”

De toekomst van Olivier Deschacht is nog steeds koffiedik kijken. De verdediger zat vlak voor Nieuwjaar opnieuw in de kern, maar een definitieve wiedergutmachung kwam er nog niet. Intussen swingen de geruchten de pan uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geruchten linken Deschacht aan nieuwe club, maar: “Al veertien dagen geen contact meer”

De toekomst van Olivier Deschacht is nog steeds koffiedik kijken. De verdediger zat vlak voor Nieuwjaar opnieuw in de kern, maar een definitieve wiedergutmachung kwam er nog niet. Intussen swingen de geruchten de pan uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *