Geruchten linken Deschacht aan nieuwe club, maar: “Al veertien dagen geen contact meer”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De toekomst van Olivier Deschacht is nog steeds koffiedik kijken. De verdediger zat vlak voor Nieuwjaar opnieuw in de kern, maar een definitieve wiedergutmachung kwam er nog niet. Intussen swingen de geruchten de pan uit.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Geruchten linken Deschacht aan nieuwe club, maar: “Al veertien dagen geen contact meer”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De toekomst van Olivier Deschacht is nog steeds koffiedik kijken. De verdediger zat vlak voor Nieuwjaar opnieuw in de kern, maar een definitieve wiedergutmachung kwam er nog niet. Intussen swingen de geruchten de pan uit.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!