Oostende en Zulte Waregem delen de punten – De Morgen

Oostende en Zulte Waregem delen de punten
De Morgen
Oostende en Zulte Waregem hebben vandaag op de negentiende speeldag van de Jupiler Pro-League 1-1 gelijkgespeeld. De bezoekers kwamen na een flater achterin vroeg op voorsprong via Lukas Derager, maar Franck Berrier bracht Oostende vanop de …


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Oostende en Zulte Waregem delen de punten – De Morgen

Oostende en Zulte Waregem delen de punten
De Morgen
Oostende en Zulte Waregem hebben vandaag op de negentiende speeldag van de Jupiler Pro-League 1-1 gelijkgespeeld. De bezoekers kwamen na een flater achterin vroeg op voorsprong via Lukas Derager, maar Franck Berrier bracht Oostende vanop de …


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!