Oostende en Zulte Waregem delen de punten – De Morgen

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Oostende en Zulte Waregem delen de punten
De Morgen
Oostende en Zulte Waregem hebben vandaag op de negentiende speeldag van de Jupiler Pro-League 1-1 gelijkgespeeld. De bezoekers kwamen na een flater achterin vroeg op voorsprong via Lukas Derager, maar Franck Berrier bracht Oostende vanop de …Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Oostende en Zulte Waregem delen de punten – De Morgen

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Oostende en Zulte Waregem delen de punten
De Morgen
Oostende en Zulte Waregem hebben vandaag op de negentiende speeldag van de Jupiler Pro-League 1-1 gelijkgespeeld. De bezoekers kwamen na een flater achterin vroeg op voorsprong via Lukas Derager, maar Franck Berrier bracht Oostende vanop de …Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!