EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Oostende en Zulte Waregem delen de punten – De Morgen

Oostende en Zulte Waregem delen de punten
De Morgen
Oostende en Zulte Waregem hebben vandaag op de negentiende speeldag van de Jupiler Pro-League 1-1 gelijkgespeeld. De bezoekers kwamen na een flater achterin vroeg op voorsprong via Lukas Derager, maar Franck Berrier bracht Oostende vanop de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oostende en Zulte Waregem delen de punten – De Morgen

Oostende en Zulte Waregem delen de punten
De Morgen
Oostende en Zulte Waregem hebben vandaag op de negentiende speeldag van de Jupiler Pro-League 1-1 gelijkgespeeld. De bezoekers kwamen na een flater achterin vroeg op voorsprong via Lukas Derager, maar Franck Berrier bracht Oostende vanop de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *