Leider Zulte Waregem heeft veel goed nieuws en een Italiaans probleempje – Voetbalkrant


Voetbalkrant

Leider Zulte Waregem heeft veel goed nieuws en een Italiaans probleempje
Voetbalkrant
Het gaat namelijk goed met flink wat geblesseerden van Zulte Waregem. Om te beginnen zijn zowel Sammy Bossut als Henrik Dalsgaard op koers om sneller dan verwacht speelklaar te zijn. Of ze zaterdag in de selectie zullen zitten? De voorzichtigheid van …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leider Zulte Waregem heeft veel goed nieuws en een Italiaans probleempje – Voetbalkrant


Voetbalkrant

Leider Zulte Waregem heeft veel goed nieuws en een Italiaans probleempje
Voetbalkrant
Het gaat namelijk goed met flink wat geblesseerden van Zulte Waregem. Om te beginnen zijn zowel Sammy Bossut als Henrik Dalsgaard op koers om sneller dan verwacht speelklaar te zijn. Of ze zaterdag in de selectie zullen zitten? De voorzichtigheid van …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.