Aanwinst Zulte Waregem: “Tevreden met drie zeges” – VoetbalNieuws.be

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!


VoetbalNieuws.be

Aanwinst Zulte Waregem: "Tevreden met drie zeges"
VoetbalNieuws.be
Zulte Waregem is met een sterke 9 op 9 aan het seizoen begonnen. Essevee staat daardoor aan de leiding. Eén van de vele aanwinsten maakt indruk aan de Gaverbeek. De Deense middenvelder Lukas Lerager doet het goed. Hij is ook zeer tevreden met …Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Aanwinst Zulte Waregem: “Tevreden met drie zeges” – VoetbalNieuws.be

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!


VoetbalNieuws.be

Aanwinst Zulte Waregem: "Tevreden met drie zeges"
VoetbalNieuws.be
Zulte Waregem is met een sterke 9 op 9 aan het seizoen begonnen. Essevee staat daardoor aan de leiding. Eén van de vele aanwinsten maakt indruk aan de Gaverbeek. De Deense middenvelder Lukas Lerager doet het goed. Hij is ook zeer tevreden met …Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!